Opzoomerige burendag!

Op zaterdag 14 december 2019 bent u van harte welkom bij Leeszaal Vreewijk waar we weer een burendag houden onder de noemer ‘opzoomerige burendag’. Naast heerlijke winterse lekkernijen zoals vegatarische erwtensoep, warme chocolademelk, gevulde koeken, broodjes worst enzo meer…natuurlijk kunt u ook gewoon rondsnuffelen in ons grote assortiment boeken of een praatje maken met uw buurtgenoten. Voor de prijsjes van onze consumpties hoeft u het zeker niet te laten. Alles € 1,-

Swingen met Nette…

Later op de middag, rond 15:30 geeft Nette Scheepstra acte de presence met een swingende keuze uit haar reportoire.
Dus mocht het koud zijn of sneeuwen dan kunt u zich nog altijd heerlijk warm dansen.
Nette Scheepstra is een ervaren een allround zangeres uit Rotterdam. De ene keer zingt ze dansnummers met een grote band in een sporthal en een andere keer geeft ze een intieme soloshow weg met een stukje maatwerk. Met deze zangeres uit Rotterdam wordt een feestje ook ècht een feestje want zij geeft zich elke keer helemaal! Als Nette het podium betreed dan gaan de voetjes van de vloer en wordt iedereen enthousiast. U mag dit dus niet missen!

Leeszaal Vreewijk Koek en Zopie
Opzoomrigen burendag 2019
Leeszaal Vreewijk Koek en Zopie
Nette zet de Leeszaal op z’n kop met hedendaagse pop