Naast het inleveren van oude boeken en het meenemen van andere boeken, kunt u bij de leeszaal ook terecht voor de volgende zaken.

De kinder- en jeugdboekenboeken in Leeszaal Vreewijk die hier verzameld staan zijn divers en voor alle leeftijden, het zijn verhalen die echt tot leven komen. 

We hebben voor de allerkleinsten en de beginnende lezertjes prentenboeken,  voorleesboeken en sprookjesboeken, beleef spannende avonturen met o.a; Sneeuwwitje, Peter Pan, Assepoester en nog veel meer sprookjesfiguren. 

Ook zijn er leesboeken in de leeftijdscategorie vanaf 5 tot en met 15 jaar, boeken van bijvoorbeeld Jacques Vriens, Tonke Dragt, Thea Beckman, Roald Dahl en Carry Slee. 

Schrijvers die je meenemen op reis en die je laten lachen, schrikken en nadenken. 

Inmiddels hebben we ook al aardig wat informatieve boeken die je kunt gebruiken voor je spreekbeurt of werkstuk. 

Kom gewoon eens een keertje bij ons langs. 

De leeszaal is ook een oud papier inname punt. Lever uw papier in bij de leeszaal. Daar doet u ons een groot plezier mee. Het levert ons 3 cent de kilo op en u een loopje naar de leeszaal en wellicht neemt u een mooi boek mee naar huis. Een duurzame ruil dus.

De leeszaal kan tegen een maatschappelijk tarief worden gehuurd voor vergaderingen en andere activiteiten in overleg en met toestemming van het bestuur van de leeszaal.

Alle logistiek voor (professionele) bijeenkomsten is aanwezig.

Verhuur is niet mogelijk tijdens de openingstijden van de leeszaal.

Naast boeken bieden wij ook bordspelletjes en puzzels aan.